Utvändig målning

Om tjänst

Om Utvändig målning

När det gäller utvändig målning så är det också något som många tar på sig att göra själv. Man har då så klart inte hinder som att man ska kunna leva i miljön samtidigt eftersom att man inte måste vara intill de yttre väggarna eller fönstren på huset. I den utvändiga målningen så ingår det dock inte bara bostadens fasad utan också delar som målning av staket, hundgårdar, uthus, attefallshus eller friggebodar med mera. Samma misstag görs ofta av hemmafixare oavsett om man ska måla om invändigt eller utvändigt. Vi ser ofta att man inte är så noggrann med förarbetet som är något av det viktigaste. Om inte rätt förarbete inför ommålningen eller nymålningen görs ordentligt så kan det uppkomma dolda skador i framtiden. Anledningen till att det blir så är oftast att man förhastar sig. Det kan därför vara både bättre och framförallt skönare att överlåta den utvändiga målningen till oss.

Vanliga misstag som görs är att man inte skrapar, tvättar eller grundar ordentligt, vilket alla är delar som ingår i den utvändiga målningen, det är något som våra målare på Rapi Måleri alltid är noga med.

Vi erbjuder målning av fasader, utemöbler och annat utomhusmåleri. Våra erfarna målare utför ett förstklassigt hantverk där stort fokus läggs på ett grundligt förarbete. Vi kan även bistå med råd angående färgtyp och nyans, allt utifrån ditt hus förutsättningar.

01.

Målning av hus

02.

Målning av sommarstugor & fritidshus

03.

Målning av radhus/bostadsrätter

04.

Målning av garage och garagelängor

05.

Renovering och målning av fönster

06.

Målning av balkonger

07.

Målning av dörrar

08.

Målning av staket

09.

Målning av tak

Ett högkvalitativt målnings- och inredningsföretag för bostäder i Stockholm. Ger gratis uppskattningar och offerter.