Invändig målning

Om tjänst

Om Invändig målning

Invändig målning är ett projekt som man måste ta tag i ibland. Det spelar ingen roll om det gäller ett rum eller hela huset för det kan ändå bli ett projekt som tar tid och som gör att det inte blir någon ordning på något. Eftersom man oftast vistas i sin bostad under tiden man utför den invändiga målningen påverkas ens liv under den tiden mycket.

Det kan ju till exempel vara så att man inte kan vistas i vissa rum och under tiden som den utförs. Att låta en kunnig firma som Rapi Måleri ta hand om den invändiga målningen är inte alls dumt. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arbetet ska gå så fort och smidigt som möjligt så att inte ert vardagsliv ska påverkas under en lång period. Tar man tag i den invändiga målningen själv blir det lätt så att man gör lite då och då vilket kan dra ut på det under en lång period. I invändig målning ingår i stort sett allt som bland annat målning av tak, väggar, trappor, trapphus och våtrum.

Vare sig du vill ha en fondvägg i en spännande nyans, eller vill måla om hela lägenheten i samband med en totalrenovering, står våra proffsiga och erfarna målare till din tjänst. Vi vet hur man åstadkommer hållbart måleri genom grundligt förarbete och noggrannhet, och bistår även gärna med tips och råd inför målningen.

01.

Målning vid ombyggnation/reparation

02.

Målning vid nyproduktion

03.

Målning av tak & golv

04.

Målning av trapphus & grovingångar

05.

Målning av tvättstugor​

06.

Sättning och målning av väv

Ett högkvalitativt målnings- och inredningsföretag för bostäder i Stockholm. Ger gratis uppskattningar och offerter.